Yaptığımız her şey şu üç değere göre ölçülür: çevre ile uyum gösterme; hayatı ve işi basitleştirme; bilgi yönetimini destekleme. Birlikte ele alındıklarında ve inanç, tutku ve yenilikçi düşünce ile birlikte uygulandıklarında değerlerimiz insanların fikirlerini daha değerli ürünler ve çözümler yönünde ve sürdürülebilir ve daha iyi korunmuş bir ortamda daha keyif alınabilir bir yaşam doğrultusunda hayata geçirmelerine yardımcı olmaktadır.

Sadece şimdiki zaman için değil aynı zamanda uzun vadede de gelecek nesiller için çevrenin geliştirilmesine yönelik değerlerimize kendimizi adamış bulunmaktayız. İşte daha ayrıntılı bir şekilde değerlerimiz:

Çevre ile uyum gösterme

Kyocera ürünleri ve hizmetleri ile çevrenin küresel çapta korunmasına katkıda bulunuyoruz. Çevreyle dost hedefler doğrultusunda ürünlerimiz ve hizmetlerimizi sürekli gözden geçirmek ve geliştirmek suretiyle müşterilerimizin ekolojik ayak izlerini azaltmalarına yardımcı oluyoruz.

Bir yandan müşterilerimizin ve kendimizin karlılığını arttırırken öte yandan da çevrenin korunmasına katkıda bulunan ürünler ve hizmetler sunmaktayız.

Hayatı ve işi basitleştirme

Herkes, Kyocera ürünleri ve hizmetlerinin fonksiyonları ve verimliliğinden faydalanabilir.

Müşterilerimizin Kyocera ürünlerini kullanmalarını ve bakımlarını yapmalarını kolaylaştırarak bu ürünlerin fonksiyonları ve özelliklerini eksiksiz bir şekilde kullanabilmelerini sağlıyoruz.

Çevre üzerindeki etkiyi azaltmak amacıyla enerji tasarrufu sağlayan ürünler geliştiriyoruz.

Ofis ekipmanlarını kullanırken çevre üzerindeki etkinin nasıl azaltılabileceğine ilişkin danışmanlık hizmetleri sunuyoruz.

Operatörlerin yoğun eğitim almalarını gerektirmeyen, kullanımı kolay ve maksimum verimlilik sağlayan ürünler sunuyoruz.

Bilgi yönetimini destekleme

Bilgi paylaşımını basitleştirerek ve kolaylaştırarak müşterinin değer oluşturma sürecini destekliyoruz.

Kendi operasyonel ve yapısal know-how bilgilerimizi müşterilere aktarıyoruz.

Müşterilerimize, bilgi açısından yoğun işgücünü basitleştirerek ve Kyocera Grubu bünyesinde kullanılan sistemlerden elde edilen know-how bilgisini paylaştırarak yeni değerler yaratmaları konusunda ilham veriyoruz.

Çalışanların esasen çok fonksiyonlu bir yazıcı (MFP) kullanarak kendi BT terminallerinden belgeleri kolayca taratmalarını ve bastırmalarını sağlayan çözümler sunuyoruz.

Fatih Büro davranışları

Bu değerleri hayata geçirmek için uygun davranışlar sergilemek gerekir. Bu amaçla sergilediğimiz davranışlar:

  • Hızlı hareket et.

  • Önce müşterileri düşün.

  • İşi düşün.

Değer ve davranışların birleşimi, yaptığımız herşeyin tam kalbindedir.